PUBLICITAT

Els socialdemòcrates volen l'estudi sobre les pensions dels funcionaris

  • El grup critica el continuisme de les «polítiques neoliberals»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
González entra, recentment, una proposició de llei al Consell General. Foto: TONY LARA

La consellera general socialdemòcrata Mariona González va entrar a la Sindicatura una demanda d'informació sobre l'estudi actuarial de les pensions compromeses per l'administració general amb els funcionaris. González va demanar, dimecres passat, l'estudi en qüestió, i a més va entrar dues preguntes relacionades, per a que siguin respostes per escrit. Concretament, la consellera s'interessa per qui ha estat l'autor, o els autors, de dit estudi i l'import d'aquest.

Des del grup parlamentari socialdemòcrata, mitjançant un comunicat, es justifica aquesta tasca de control sobre el Govern «per la preocupació davant l'absència d'una política positiva del Govern de Demòcrates per Andorra en relació a la funció pública». A més, els socialdemòcrates afirmen que el Govern «és un clar continuador de les polítiques neoliberals iniciades pel Govern d'Albert Pintat [...] quan es va desfermar una primera gran ofensiva per desmantellar la mútua de funcionaris».

En l'escrit entrat a la Sindicatura, González fa referència a una reunió recent mantinguda entre el Govern i la Plataforma de Funcionaris, on «entre d'altres coses, se'ls va presentar un estudi actuarial sobre les pensions compromeses pel Govern amb els funcionaris». És per això que els socialdemòcrates volen disposar d'aquesta informació de primera mà i saber qui l'ha elaborada i quant ha costat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT