El Cevalls perd a Cornellà i baixa a Segona Catalana

• Juan Sebastián avança que continuarà un any més al capdavant de l'equip
CORNELLÀ

Juan Sebastián, amb semblant seriós en un partit d'aquest curs. Foto: EL PERIÒDIC

L'Andorra HC Cevalls havia de guanyar a la pista del Cornellà per eludir el descens i abans del partit ja sabia que dissabte a la nit el Calafell B havia perdut amb el Capellades 5-2, per tant un triomf permetria l'equip de Juan Sebastián mantenir-se una campanya més a la Primera Catalana, eludint així la promoció de descens. Però en la línia de tot el curs el conjunt tricolor va tornar a punxar contra un rival directe i aquesta vegada ja no hi havia marge de rectificació; 3-1 i descens a la Segona Catalana.

Els locals van perforar en dues ocasions la porteria tricolor en el primer quart d'hora de partit però Àlex Martín va retallar diferències al minut 20 i amb el 2-1 es va arribar al descans. El Cevalls dominava i tenia ocasions de gol, però li fallava la punteria. I pocs minuts després de la represa va encaixar el 3-1. Quedaven encara 20 minuts per endavant però per un motiu o per l'altre la pilota no va voler entrar i serà el Cornellà el que continui en la Primera Catalana.

Sebastián va avançar després del partit que la pròxima temporada estarà a la banqueta del Cevalls: «He parlat amb el president [Llorenç Miquel] i en principi tinc el seu recolzament per continuar. També he parlat amb els jugadors; volem redreçar la situació».