El FC Andorra encara no té la promoció assegurada

• L'equip de Justo Ruíz, que necessita un punt, cau al camp del Borges 2-0
BORGES BLANQUES

El FC Andorra haurà d'esperar per segellar la promoció d'ascens a la Primera Divisió Catalana de manera matemàtica. Ahir va perdre al camp del Borges Blanques per 2-0 i encara li falta un punt, a falta de dues jornades perquè acabi la fase regular. Agramunt i Alpicat van saldar amb triomf els seus compromisos i per tant estan a sis punts i tenen opcions. El que ja és segur és que aquesta derrota provoca que el Cervera es proclami campió del grup 5 perquè està vuit punts per sobre, a l'espera del resultat que hagi obtingut ahir.

DOMINI SENSE PERILL / El conjunt que dirigeix Justo Ruíz va dur la iniciativa davant un rival que està en terra de ningú i ja no es juga res. El problema és que cap al minut 20, tirant d'estratègia a pilota aturada, el Borges va marcar l'1-0 «i amb la disciplina defensiva que tenen i el resultat a favor es va difícil aixecar el partit», va apreciar el tècnic tricolor. Així es va arribar al descans, després d'una primera part en la qual els tricolors van tenir gran part de la possessió de la pilota però no va ser capaç de generar perill.

La segona va continuar igual. L'Andorra insistia una vegada i una altra sobre la porteria local però era incapaç de fabricar una jugada clara de gol i al minut 60, en un contraatac, el Borges va guanyar l'esquena a la defensa i Ferran Pol es va veure superat en el colze a colze. Era el 2.0.

L'Andorra va continuar buscant un espai en la compacta defensa local. Cristian va trobar-ne un quan encara quedava un quart d'hora per al final i es va plantar sol davant el meta del Borges, però va fallar una ocasió que hauria pogut fer creure en l'empat. No va ser així i tot queda ajornat per al pròxim dissabte, a casa contra el Guissona.