PUBLICITAT

Andorra perd els quatre duels i lluitarà per no baixar

  • Els rivals de la tricolor seran Moldàvia, Sèrbia i un equip per concretar
EL PERIÒDIC
WARSAW

Andorra va perdre ahir els quatre primers partits del torneig de Warsaw (Polònia) de la Divisió A del Campionat d'Europea i tot i que encara queda un partit pendent per a avui ja sap que lluitarà per no perdre la categoria en ser segur que serà un dels dos últims classificats del grup B.

El combinat que dirigeix Matthieu Deleris va començar amb una clara derrota davant Lituània (33-12), com era de preveure. Les possibilitats de salvar-se passaven per acabar quarts i el camí per complir l'objectiu passava per imposar-se a Israel i la República Txeca –els rivals més assequibles– en els dos següents partits però malgrat la igualtat en el marcador els Isards van tornar a caure; davant el combinat de l'Orient pròxim per 19-7 i amb els centreeuropeus per un ajustat 14-12.

Quedava un últim raig d'esperança davant Bèlgica, que es jugava la primera posició del grup, però la superioritat la diferència entre els dos era massa, com va reflectir el resultat: 33-7 amb les forces ja al límit i la superioritat física del rival.

ÚLTIMA O PENÚLTIMA / Així doncs Andorra és última en la classificació després de la jornada maratoniana d'ahir. Quatre punts, els mateixos que Moldàvia, per vuit de la República Txeca, que s'assegura la permanència en la Divisió A. Avui, tot i que encara queda un partit d'aquesta primera fase –davant Moldàvia–, Andorra acabarà com una de les dues últimes i per tant haurà de lluitar per la permanència amb els dos últims classificats del grup A (lluitaran per acabar entre la novena i la dotzena posició).

Un dels que lluitarà per no baixar amb total seguretat serà Sèrbia, que a l'espera del partit d'avui acabarà última sí o sí. L'altre rival pot ser Polònia, Xipre, Dinamarca o Suècia, ja que tots quatre tenen vuit punts. i s'ho juguen tot a una carta en el darrer partit, que serà en la jornada matinal.

BAIXA L'ÚLTIM DELS DOTZE / Una vegada acabi aquest partit començarà la segona fase, que constarà de dos partits. Segons el reglament de competició només baixa l'últim classificat per tant Andorra tindrà prou amb guanyar un dels dos partits perquè l'any vinent pugui mantenir-se per rànquing en la Divisió A.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT