PUBLICITAT

El Grandvalira Golf Soldeu vol establir acords amb camps de la Cerdanya, Tarragona i Girona

  • La previsió del camp de Soldeu és doblar les xifres i arribar als 2.000 visitants
  • Els acords permetrien tenir descomptes
EL PERIÒDIC
CANILLO


golf24072010
El camp de golf de Soldeu. Foto: ANA/ MARTA TORT
Els responsables del Grandvalira Golf Soldeu estan treballant per establir col·laboracions amb altres camps de golf de Catalunya, on els socis del de Soldeu podran gaudir de descomptes. Concretament, tal com ha explicat la coordinadora del Grandvalira Golf Soldeu, Patrícia Moya, s'està negociant amb un camp de la Cerdanya, un de Girona i un de Tarragona, i s'espera que els acords es puguin tancar a finals d'any. La previsió d'enguany és intentar doblar el nombre d'usuaris del golf de Soldeu, tenint en compte que l'any passat es va arribar a la xifra dels 1.000 visitants.

Patrícia Moya ha explicat que els socis del Grandvalira Golf Soldeu podran gaudir ben aviat de descomptes per jugar a diversos camps de Catalunya, gràcies als acords que en aquests moments s'estan negociant per crear correspondències amb altres camps. Es preveu que aquests convenis puguin estar tancats a finals d'aquest any.

D'altra banda, també s'està treballant en la creació d'una federació de golf d'Andorra, per tal que es puguin tramitar llicències federatives. Segons Patrícia Moya, es necessiten tres clubs de golf per crear una federació, cosa que ja s'ha aconseguit amb la recent creació del Club Grandvalira Golf Soldeu. Tot i això, Moya ha indicat que aquesta qüestió encara està molt a l'aire perquè és complicada a nivell burocràtic. De fet, és el primer any que s'han fet uns abonaments de temporada especials per als socis del club, amb un cost de 150 euros per al titular, 125 euros per la parella i 65 euros per als fills menors de 18 anys.

El camp de golf, que va iniciar la seva segona temporada el passat 10 de juliol, ha ampliat la capacitat del camp de pràctiques, ha millorat l'accessibilitat del forat 2 i ha canviat el tipus de tall de la gespa per millorar la qualitat del green i permetre que les boles rodin millor. Una altra de les novetats és que tot el camp serà accessible en buggies a partir del mes d'agost.

Grandvalira s'ha marcat com a objectiu intentar doblar enguany el nombre d'usuaris del camp de golf, tot i que són conscients que la climatologia condiciona totalment. Per aquest motiu, s'ha fet promoció a revistes especialitzades, i una d'elles, la més important de l'estat espanyol, organitzarà dos tornejos. De moment, durant els primers dies d'obertura, el tipus de client ha estat majoritàriament gent gran i turistes francesos entre setmana, i el cap de setmana el perfil acostuma a ser gent més jove i del país. Moya ha indicat que el client varia molt segons el mes: durant el juliol i el setembre acostumen a rebre més visitants del país, mentre que a l'agost és quan reben més turistes d'altres països.

Patrícia Moya ha explicat que la gent està encantada amb l'entorn que ofereix el camp de golf, situat a 2.250 metres d'alçada. Precisament a causa de l'alçada, els practicants d'aquest esport han de tenir en compte que les boles tenen menys resistència a l'aire i que es desplacen un 20% més lluny.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT