PUBLICITAT

Un cotxe s'estavella contra la font de la rotonda de Govern

  • Una moto va caure a conseqüència dels danys que va rebre la via
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Imatge que donava la rotonda quan el cotxe va impactar. Foto: ANA

La nit del dijous al divendres va ser l'escenari d'un aparatós accident al centre de la capital. Un resident portuguès de 47 anys va resultar ferit a la matinada com a conseqüència d'un complicat xoc a la rotonda del Govern, a la cantonada on es creua el carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella.

Els fets van passar al voltant de les 0.30 hores de ja divendres, quan un turisme familiar Nissan Navara amb matrícula espanyola, en arribar a la rotonda, va perdre el control i es va precipitar dins de la font que es situa al mig de la rotonda.

El fort impacte va provocar que es desprenguessin diverses peces de formigó de la font. Moltes d'aquestes van quedar escampades per la calçada, fet que malauradament va acabar provocant que una motocicleta Piaggio ZIP 125, amb matrícula andorrana, que circulava en sentit contrari, vagi perdre el control, caient a terra i provocant ferides lleus al conductor, informa l'ANA.

Per últim, un Seat Ibiza amb matrícula andorrana, que circulava darrera la motocicleta, no va poder evitar les peces de formigó i va patir danys materials als baixos del cotxe.

El ferit va estar traslladat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell la mateixa nit on va estar donat d'alta poc després.

Ahir al mati, molts cotxes trobaven retencions a prop de la rotonda de Govern degut als danys que va provocar aquest xoc i les seves posteriors reparacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT