PUBLICITAT

Desestimen el recurs d'evitar la presó per un maltractador

L. G.
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal Superior de la Batllia va desestimar ahir el recurs per evitar la presó d'un home de nacionalitat portuguesa per maltractar la seva dona, però si que va poder rebaixar la pena. Al març, quan el recurs va ser presentat, el lletrat va exposar que no hi va haver dol i que totes les lesions causades a la seva parella, comeses en diversos episodis, van succeir degut a un conjunt d'imprudències. En principi, la condemna era per tres anys, dos en presó.

Exposats els motius, l'advocat va demanar una pena de quatre caps de setmana d'arrest per un delicte major de lesions per imprudència greu, a més de dos caps de setmana d'arrest per contravencions penals i 1.000 € de multa.

Al final, ahir el Superior va decidir mantenir presó per l'acusat, tot i que va rebaixar la pena dels tres anys inicials a dos i mig. D'aquests, l'acusat podria passar a règim condicional en un any i mig. Igualment, haurà d'indemnitzar a la víctima en un període màxim de tres anys.

L'home va ser acusat per diversos episodis violents. Inclòs el llançament d'un ganivet, que va clavar-se a la cama de la dona, a més d'amenaces, insults i l'aïllament social.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT