PUBLICITAT

Vinyes defensa el primer lloc en l'Espanyol de 2RM a Cantàbria

  • El temps peculiar de la zona i els diferents tipus d'asfalts defineixen aquest ral·li
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Suzuki Swift S1600 de Vinyes, en un revolt al ral·li de Canàries. Foto: FOTOESPORT

Joan Vinyes (Suzuki Swift S1600)afronta avui la segona cita del Campionat d'Espanya de terra defensant el lideratge en la categoria de dues rodes motrius (2RM) al ral·li de Cantàbria-Infinita.

El pilot andorrà, gran coneixedor d'aquest calendari, sap que la climatologia tan peculiar que hi ha a Santander i els diferents tipus d'asfalts de les carreteres seran els grans inconvenients per als pilots, tot i que per a ell i el seu copilot, Jordi Mercader, «això ja no ens agafa per sorpresa». «És un escenari en el qual he competit des dels meus inicis en el món dels ral·lis i m'agrada, malgrat les dificultats que de vegades ofereix», va admetre el pilot andorrà.

Ahir, de fet, va estrenar-se en la carrera fent les especials San Antonio-Solorzano (14,88 km.) i Ajo-las Pilas (22,19 km.) que van acabar passada la mitja nit, després del tancament d'aquesta edició. Fa dos mesos que Vinyes no condueix el seu Suzuki i per això eludeix parlar de resultats, tot i que per a ell el repte és sempre guanyar: «Haurem de recuperar el feeling de la competició. Arribem molt motivats a la cita i l'estratègia a seguir variarà en funció dels diferents escenaris que trobem en les especials.

La 34a edició del Ral·li de Cantàbria tindrà el centre neuràlgic en les immediacions de l'estadi El Sardinero. Avui a partir de les nou del matí es reinicia la carrera amb els trams de San Roque-Villacarriedo (28,05 km.) i Santibáñez-Vega (11,32). En total seran 496 km. dels quals 152,88 seran de velocitat.

MACHADO TAMBÉ DEFENSA LIDERATGE / El jove pilot Àlex Machado (RK) també defensa la primera posició en la categoria cadet del Campionat de Catalunya de Kàrting en la tercera cita del calendari, que es disputarà demà a Vic. «Les diferències entre els més ràpids són mínimes», va advertir Machado.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT