PUBLICITAT

La família de Pereiras veu buits sospitosos en el procediment judicial

  • Família i amics es manifesten a Galícia per demanar justícia
EL PERIÒDIC
CERDEDO

Periodic
Una manifestació a Vilarchan, el passat setembre. Foto: BERNABE

La família del jove José Luis Pereiras no cessarà les seves reivindicacions públiques per demanar justícia, després que fos posat en llibertat a final d'abril el presumpte autor de la ganivetada mortal. Dimecres al vespre un centenar de persones, encapçalats per la família del jove, es van concentrar a Cerdedo, localitat gallega d'on era originari Pereiras. Va ser durant l'acte que els pares van reiterar que no s'ha fet justícia en el cas del seu fill, i que hi ha buits que no entenen, els quals han possibilitat que el presumpte agressor estigui actualment en llibertat.

Després de l'autòpsia en què es va examinar el jove la forense va emetre un informe que concloïa que la mort de Pereiras havia estat violenta. Aquest informe, del novembre, va tenir una segona part a l'abril, però en aquest cas va emetre uns resultats radicalment diferents, va lamentar la família. En aquest segon informe es deia que la seva mort havia estat accidental i que la ferida se l'havia causat ell mateix.

«No tenim explicacions per aquest canvi radical», va lamentar un portaveu de la família, que va demanar «ajuda i força perquè es faci justícia». Una de les pancartes de la manifestació deixava clar el seu posicionament: «per la justícia andorrana la vida de Jose es paga amb vuit mesos de presó». La família ha enviat una carta al Ministeri d'Afers Exteriors perquè intercedeixi. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT