PUBLICITAT

Giribet: «La UEFA no ha aprovat el projecte, això pot ser un problema»

  • La FAF, descontenta amb el Govern perquè desconeixia que dimecres es presentava
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Camp del Consell vist des de la porteria de la Baixada del Molí, ahir. Foto: TONY LARA

La convocatòria de premsa organitzada el passat dimecres pel Govern per fer públic el projecte del futur Estadi Nacional no ha sentat bé a la Federació Andorrana de Futbol (FAF). Segons va assegurar Toni Giribet, l'entitat que ell presideix desconeixia la totalitat de dit projecte «perquè no l'hem rebut i ningú no ens ha avisa. No estem contents amb la manera que ho han fet».

En aquest sentit Giribet va insistir també en què la UEFA tampoc està al corrent de com serà la instal·lació i que s'havia d'haver consultat abans: «El Govern s'ha precipitat. ¿I si ara resulta que no compleix els requisits exigits? LA UEFA és qui posa gran part dels diners [2 milions del 3,5 que costa la primera fase] i ens preocupa que ara el senyor Thierry Favre [responsable d'estadis del màxim ens continental] no ho vegi tot correcte. El representant de la FAF no va poder estar amb la Comissió el dia que van votar el concurs guanyador i va deixar clar que estaríem d'acord amb el que escollís la majoria però que abans de fer-ho públic la UEFA donés el vist i plau. Ara creuem els dits, sobretot per la gespa, que diuen que serà artificial».

El secretari general de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), Felip Gallardo, sí que va dir estar al corrent de tot: «Estem molt contents i satisfets per l'actualció del Govern.Toni Martí ha tingut bona mà en l'intermediació i gràcies a ell fem realitat un somni de fa anys. La FIRA està al corrent de tot i sabem que l'Estadi complirà amb els requisits per jugar partits internacionals».

De la seva banda el secretari d'Esports d'Estat, Jordi Cerqueda, va respondre a la FAF dient: «Potser no ha estat la manera correcta però no s'ha fet malament. Només és un concurs d'idees i per suposat que qualsevol pas que fem serà coordinat amb UEFA, FIRA, FAF i FAR, que són els especialistes. Comptem amb ells i ens deixarem aconsellar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT