PUBLICITAT

La FECAPA dóna el partit per guanyat al Cevalls

  • L'equip de Juan Sebastián necessita guanyar a Cornellà per no baixar
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Ahir, per fi, a les 19.15 hores i després de més de tres setmanes d'espera quan normalment no són més que quatre dies, la Federació Andorrana de Patinatge (FECAPA) va fer pública la resolució del Comitè de Competició del partit de l'Andorra HC Cevalls contra el Capellades del passat 29 d'abril, en el qual els visitants no es van presentar ni van avisar prèviament al·legant després baixes laborals.

Segons resa el document «el Capellades no acredita suficientment l'argument de la no presentació» i per tant ha acordat sancionar l'equip de l'Anoia amb derrota en aquest partit i un punt menys de penalització, a més de pagar el cost total dels àrbitres. Des d'ahir té tres dies hàbils per apel·lar la resolució i el termini finalitzaria el dimarts vinent a les dotze de la nit. «No era normal tant de temps d'espera i menys en la recta final de la competició, ja que ens juguem molt i ens han tingut massa pendents d'això però al final s'ha fet justícia i sabem que jugarem a Cornellà amb opcions de salvar-nos», va manifestar alleujat el directiu i delegat del club tricolor, Eduard Sánchez.

D'això s'extreu que el Cevalls guanya el partit i amb els tres punts que suma arriba a l'última jornada de lliga amb opcions de mantenir-se en la Primera Divisió Catalana tot i que ara està en zona de descens. El darrer enfrontament serà el pròxim diumenge a les 10.45 hores, a vida o mort a la pista del Cornellà, rival directe que en aquests moments suma dos punts més i ocupa la plaça que permet promocionar per la permanència.

SALVAT SI EL CALAFELL B PERD / L'empat o la derrota enviarien el Cevalls a la Segona Catalana, que ja és una categoria provincial, però amb la victòria fins i tot podria eludir la promoció. Això passa perquè el Calafell B, que també té dos punts més i juga demà a les vuit del vespre a Capellades –casualitats de la vida–, perdi. Amb unes taules hi hauria un empat amb 33 punts però per desempatar primarien els dos enfrontaments directes, en els quals surt guanyant el conjunt tarragoní. Abans del partit, doncs, el Cevalls ja sabrà si aspira a salvar-se o a promocionar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT