PUBLICITAT

Turisme proposa avançar les rebaixes al dia 15 de juny

  • Aquesta proposta es fa per vincular l'inici de les rebaixes a tot el país amb el mercat de les oportunitats del Pas de la Casa
17052012_rebaixes
EUn comerç anuncia les rebaixes, en la darrera campanya.. Foto: ANA
El Ministeri de Turisme s'ha adreçat, aquest dijous, a les diferents associacions de comerciants per proposar-los d'avançar l'inici del termini de rebaixes al dia 15 de juny. Aquesta proposta es fa per vincular l'inici de les rebaixes a tot el país amb el mercat de les oportunitats del Pas de la Casa, i no un dia més tard, el 16 de juny, com s'havia previst inicialment. Tot i que els comerciants encara no han respost formalment a la demanda, la presidenta de la FACA, Susagna Venable, ja ha avançat a l'ANA que no creu que per un dia hi hagi algun problema per fer aquest canvi.
La voluntat d'establir un període de rebaixes fix a tots els comerços del país continua sent una prioritat pel Ministeri de Turisme. Després d'haver demanat a les associacions de comerciants que se sumin a aquesta campanya prevista per al mes de juny i que es comprometin a no anunciar descomptes prèviament, aquest dijous el Ministeri ha informat que les associacions han donat suport a aquesta iniciativa. 

El termini, però, s'havia proposat inicialment a partir del cap de setmana del 16 i 17 de juny, i va ser l'associació Iniciativa Publicitària qui va demanar que s'avancés un dia, fins al 15 de juny, per fer-ho coincidir amb el mercat de les oportunitats del Pas de la Casa. El president de l'associació, Jean Jaques Carrié, ha indicat que era una mica estrany per als comerciants del Pas iniciar el mercat el divendres i no poder anunciar els descomptes a les botigues fins el dissabte. 

Tot i que aquesta proposta s'ha tramès als comerciants aquest mateix dijous, demanant que s'afegeixin a la campanya amb aquest lleuger canvi de dates, des de la FACA, la seva presidenta ha opinat que no creu que hi hagi cap problema. Tot i això, ha volgut deixar clar que encara no s'ha comentat el tema dins de l'associació i per això no se sap si es farà o no.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT