PUBLICITAT

Educació destaca els bons resultats de la POB

  • Avui s'ha iniciat la tercera convocatòria de la Prova Oficial de Batxillerat (POB)
  • Mercè Cabré ha destacat que els resultats que s'han obtingut fins al moment són molt bons perquè el percentatge de fracàs és molt baix

17052012_pob8

Els candidats han iniciat aquest dijous al matí al Centre de Formació Professional d'Aixovall la Prova Oficial de Batxillerat. Foto: ANA / A.R.
La directora del departament de Suport a l'Ensenyament i Inspecció Educativa, Mercè Cabré, ha destacat aquest dijous, coincidint amb l'inici de la tercera convocatòria de la Prova Oficial de Batxillerat (POB), que els resultats que s'han obtingut fins al moment són molt bons perquè el percentatge de fracàs és molt baix, així com els alumnes que es presenten a la segona convocatòria, ja que l'any passat va ser només del 3%. Cabré ha indicat que els exàmens d'aquest dijous han començat sense cap incidència, i que després de tres anys la prova comença a estar consolidada ja que tenen tota l'estructura i la logística molt més per la mà. Les proves s'allargaran fins el proper dimecres 23 de maig, i els 111 alumnes coneixeran els resultats el 31 de maig.
La directora del Departament de Suport a l'Ensenyament i Inspecció Educativa, Mercè Cabré, ha destacat que en comparació amb d'altres països, els resultats de la POB a Andorra són molt bons, i que la majoria d'alumnes aconsegueixen la primera o la segona opció que havien escollit d'estudis universitaris.

Cabré ha indicat que el nombre d'alumnes es manté igual que en els darrers anys, al voltant del centenar, i que enguany la prova té la mateixa estructura que en les dues primeres convocatòries. 

A banda dels alumnes, hi ha una trentena de docents que s'han encarregat de l'elaboració de les proves, de la vigilància i de la correcció. Cabré ha destacat que per a cadascuna de les tasques els professors són diferents, per garantir que els resultats siguin objectius, que els correctors no han estat mai professors dels alumnes, i que els exàmens són anònims perquè els correctors no sàpiguen a qui pertany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT