PUBLICITAT

Concentració per demanar justícia pel cas Pereiras

  • Un centenar de persones es van concentrar aquest dimecres a la nit a Cerdedo, el poble natal de José Luis Pereiras
  • Els pares del jove van aprofitar per reclamar justícia després que fa pocs dies quedés en llibertat el processat com a presumpte autor de la ganivetada mortal
17052012_mani jose luis pereiras
matge d'arxiu de la manifestació dels familiars el passat 1 de maig a Andorra. Foto: ARXIU ANA
Un centenar de persones es van concentrar aquest dimecres a la nit a Cerdedo, el poble natal de José Luis Pereiras, el resident gallec mort durant una baralla a Santa Coloma, per demanar justícia. Així ho recullen diversos mitjans de comunicació gallecs, que expliquen que els pares del jove, presents a la concentració, van aprofitar per reclamar justícia després que fa pocs dies quedés en llibertat el processat com a presumpte autor de la ganivetada mortal.
La família del jove resident gallec va tornar a mostrar el seu desconcert pel fet que la forense canviés el seu primer informe en el que es considerava com a violenta la mort de Pereiras, per un segon informe en el que es conclou que la mort va ser accidental i que la ferida mortal se la va causar ell mateix.

A la concentració es van poder llegir pancartes com 'Para la justicia andorrana la vida de Jose se paga con ocho meses de cárcel' o 'Por culpa dunha forense incompetente e comprada está solto un asasino. Xustiza para José Luis Pereiras Fernández no Principado de Andorra'.

De la seva banda, l'alcalde de Cerdedo, José Balseiros, va informar durant la concentració que ha enviat una carta al ministre d'Afers Exteriors espanyol perquè intercedeixi a través del cònsol d'Espanya a Andorra, així com també a la ministra Ana Pastor.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT