PUBLICITAT

La FECAPA encara no diu si s'ha de jugar el Cevalls-Capellades

  • Queden dues vies: fixar-lo després de l'última jornada o donar el triomf als tricolors
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Martín en un duel al Comunal contra el Calafell B, aquest curs. Foto: TONY LARA

La Federació Catalana de Patinatge (FECAPA) encara no s'havia pronunciat ahir al tancament d'aquesta l'edició sobre el partit que encara cueja entre el Cevalls i el Capellades que s'havia d'haver jugar el 29 d'abril passat.

Segons el directiu i delegat del Cevalls, Eduard Sánchez, la secretaria de l'entitat catalana va dir per via telefònica que penjaria la resolució en la seva pàgina web «aquesta nit [per la d'ahir]» i per tant, segons la normativa, ja no es podrà jugar abans de dimarts, degut a que s'han de donar 48 hores després d'una resolució i també entre partit i partit.

Queden, per tant, dues vies. Una és que es donen els tres punts al Cevalls, considerant insuficients les al·legacions del Capellades per no haver-se presentat al partit sense avís i permetent així que els de Juan Sebastián arribin a l'última jornada –diumenge a la pista del Cornellà– sabent que si guanya s'asseguren com a mínim jugar la promoció de descens i en el millor dels casos –si el Calafell B perd– es salva. L'altra via és que Competició ignori el reglament i decideixi que es juga el partit després de l'última jornada, tot i que hi ha una tercera en sintonia amb la segona, que és jugar avui o demà, però això ja seria massa escandalós.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT