PUBLICITAT

Casals, Mofreita i Isern, novetats per a l'Europeu

  • Jaume Tomà s fa pública la primera llista, amb 21 preseleccionats, entre els quals no hi ha Hcini
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Jaume Tomàs va fer pública ahir la llista de preconvocats per al Campionat d'Europa dels Petits Països que es disputarà a San Marino del 2 al 9 de juliol. Rafa Casals, Xavier Isern i Daniel Mofreita són les principals novetats en comparació amb l'edició de l'any passat, disputada a Escòcia, en una primera convocatòria que destaca també per l'absència del jove pivot de 2,04 metres Mourad Hcini, actualment sense equip; d'altra banda cal ressenyar la inclusió dels júniors Jordi Moliné i Oriol Peral.

Completen la convocatòria Xavi Galera, Àlex Prado, Guillem Colom, Dani Marín, Oriol Fernández, Albert Farfán, Marc Gallardo, Jordi Fernández, Jordi Olcina, Àlex Pallejà, Sergi Marín, Felipe de Oliveira, Marc Martret, Eduard Vives, Cinto Gabriel i Martí Palou. Són, en total, 2 jugadors del primer equip del River, sis del segon, dos del júnior, quatre del Sedis sènior i un del filial, un del JAC Sants, un de l'Stadium Casablanca aragonès, la Salle Bonanova, l'Hospitalet, Escolia Pia de Sabadell i Santa Coloma.

L'equip tècnic serà el mateix de les darreres convocatòries amb Jaume Tomàs, David Eudal, Joaquim Tomàs i Sònia Roura. Rocio Calamita (fisioterapeuta) participarà en tot el pla d'entrenaments, que donarà inici el pròxim 4 de juny amb sessions diàries durant tot el mes.

GOVERN, OBERT AL RIVER / El ministre de Turisme, Francesc Camp, va afirmar ahir que Govern no descarta ser espònsor del River i que es reuniran en els pròxims dies. «Si el nom d'Andorra té impacte i arrossega turistes que pernoctin, pot ser», va dir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT