PUBLICITAT

Sant Julià edita un recull de la normativa de la parròquia

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Comú de Sant Julià va presentar ahir el llibre que recull la normativa aprovada per la corporació laurediana des del 2004 fins al 2011. Una publicació que vol servir d'eina no només per als professionals del dret, sinó també per a l'administració i els ciutadans en general, segons va apuntar el degà del Col·legi d'Advocats, Francesc Badia.

A més, per fer-ne difusió i que sigui accessible per a tothom, s'han editat 500 exemplars del llibre que es distribuiran entre el Comú, les escoles i els equipaments culturals com la biblioteca; però també es podrà consultar online al web del Comú i properament al del Col·legi d'Advocats. Segons la cònsol major de la parròquia, Montserrat Gil, «pel Comú és un repte aconseguit que volem potenciar», va informar l'ANA.

La Llei del cadastre, la de la funció pública o la de mesures de reactivació econòmica, juntament amb les corresponents ordinacions comunals per regular la seva aplicació a la parròquia, són alguns dels exemples que es poden trobar en aquest recull de normativa del Comú de Sant Julià de Lòria del 2004 al 2011. Aquest manual té una vocació de «bíblia laurediana», va definir Badia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT