PUBLICITAT

Mou-te amb McDonald's afegeix tennis de taula i judo

  • Set entitats s'impliquen en les activitats esportives d'estiu a Andorra la Vella
I. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Alguns implicats en les activitats de Mou-te amb McDonald's, ahir. Foto: TONY LARA

Mou-te amb McDonald's donarà un pas mes en el seu creixement el pròxim estiu per donar resposta a la demanda d'activitats pels nens d'entre 6 i 14 anys en l'última setmana de vacances escolars. Aquest any, en la setena edició, passarà a tenir dos torns: del 27 al 31 d'agost i del 3 al 7 de setembre.

Aquesta vegada són set les entitats que co·laboren en aquesta iniciativa patrocinada per McDonald's i el Comú d'Andorra la Vella, i que servirà per captar nens de cara a la pròxima campanya. Es tracta del Club Rítmica Serradells, que comptarà amb 30 places; el Club Natació Sincronitzada Seradells, que n'oferirà 20; el Club Tennis Taula Andorra la Vella, amb 20; el Futbol Club Santa Coloma amb 40; la Federació Andorrana de Bàsquet amb 40; i com a novetat s'introdueixen el Club Judo Hantei i l'Andorra Hoquei Club, que de manera conjunta disposen de 20 places.

Els nens dedicaran 6 hores diàries i el dijous 6 de setembre s'organitzarà una festa de cloenda que comptarà amb la presència de Ronald McDonald. El Comú ajudarà a les famílies que no puguin afrontar els 69 euros que val la inscripció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT