PUBLICITAT

El Cevalls podria jugar amb el Capellades quan acabi la Lliga

  • En teoria el reglament no permet jugar després de l'última jornada
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Juan Sebastián i els suplents en un partit del Cevalls al Comunal Foto: ÀLEX LARA

El partit de l'Andorra HC Cevalls contra el Capellades al Pavelló Comunal que no es va arribar a jugar el passat 29 d'abril per la no presentació dels visitants encara manté la incògnita de si s'ha de jugar o no. Coses com aquesta delaten la manera de funcionar de la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA): queda una jornada de Lliga a la Primera Catalana i sobre aquest partit, que hauria d'haver guanyat automàticament l'equip de Juan Sebastián per incompareixença sense avís previ del Capellades, encara no se sap res tres setmanes més tard quan això s'hauria d'haver solucionat pocs dies després dels fets.

El delegat i directiu del Cevalls Eduard Sánchez, va parlar ahir –per enèsima vegada– amb la secretaria de la FECAPA per saber la resolució –no va trobar resposta– a una polèmica que s'està allargant massa i que acaba sent sospitosa. Però sí li van dir que, tot i que el reglament no permet jugar després de l'última jornada, el Comité de Competició té autoritat per desdir aquesta norma. Això es deu a que el Cevalls acabarà la Lliga el diumenge a Cornellà i per obligació es requereixen 48 hores de descans entre partit i partit. Només quedarien avui i demà com a opcions, tot i que ara el panorama canvia si és que Competició dictamina que el partit s'ha de jugar i tolera que sigui després de l'última jornada.

Segons la FECAPA el Capellades va enviar poc abans de dit partit un escrit al·legant que no podria jugar a Andorra per baixes laborals, malgrat que l'àrbitre no ho sabia i va signar l'acta matisant que els visitants no s'havien presentat. L'equip de l'Anoia no es juga res però vol evitar haver de pagar una multa que ascendeix a 3.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT