PUBLICITAT

Descomptes i un sorteig per animar el Saló de l'automòbil

  • Es venen butlletes als concesionaris per un premi de 3.000 euros
L. GARRIDO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cònsol menor de la capital, Jordi Minguillón, amb Sílvia Cunill de Crèdit Andorrà i Maite Mas de l'AIVA Foto: ANA / M. T.

Descomptes de fins al 10% i un sorteig de tres milers d'euros per atreure compradors a la Fira de l'Automòbil que es farà al Parc Central d'Andorra la Vella. Aquestes són les principals estratègies de l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA) de cara a la que serà la 27a edició d'un certamen que fins i tot va estar en perill degut a la davallada de vendes.

Amb Crèdit Andorrà com principal patrocinador, aquesta nova edició obrirà portes amb una vintena d'expositors que mostraran més de 300 vehicles de 40 marques diferents el primer cap de setmana de juny. Tot i que faltarà algun concessionari del país, tal i com es va confirmar des de l'organització, es podran trobar pràcticament totes les marques.

Les novetats que més destaquen aquest any són protagonitzades per una àrea preparada per provar els vehicles i el sorteig d'un cotxe mitjançant la venda de butlletes a un preu de deu euros.

Pel que fa al sorteig, les butlletes ja estan a la venda als diferents concessionaris i si se segellen a la fira, el guanyador també s'emportarà 3.000 en metàl·lic. Un excés en vendes de tiquets per participar es destinaria a fins benèfics, van confirmar els organitzadors.

Davallada de vendes / La presidenta de l'AIVA, Maite Mas, no va oblidar dir que les vendes de vehicles continuen en caiguda lliure. El passat mes d'abril es van contraure un 25% fins registrar un total de 115 adquisicions. I la davallada en el que portem d'any ja es fixa a un 10%. «Aquests temps es parla de la continuïtat de la fira, però és positiu que es faci, i això es gràcies a Crèdit Andorrà i el Comú d'Andorra la Vella», va explicar la principal organitzadora.

Segons Mas, és important veure que «el sector no està mort», i que encara es poden registrar compres en un saló important per millorar la xifra de matriculacions. A més, la directora de Crèdit Andorrà, Sílvia Cunill, va explicar que es facilitarà a la fira el pagament de l'assegurança perquè es trobi finançat.

«No em tancat l'aixeta i continuem donant suport», va explicar Cunill, ja que la seva aportació a la fira va ser decisiva perquè finalment es pugui celebrar. «Al final, s'ha de canviar de cotxe», va assenyalar en relació a la finalitat del certamen.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT