PUBLICITAT

Incertesa pel futur de De la Rosa com a tècnic de l'Hotels Plaza

  • Les eleccions a l'Andorra i un futur poc favorable posen sobre la taula la continuïtat del projecte esportiu
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
De la Rosa, pensatiu, durant un partit d'aquesta temporada Foto: ÀLEX LARA

El tècnic Xavier De la Rosa té ulls per al seu Andorra, però no a qualsevol preu esportiu. L'actual situació de l'entitat, amb unes arques malmeses i unes eleccions en el futur immediat –12 de juliol– no permeten pensar en si serà possible la seva continuïtat en la banqueta del, fins ara, Hotels Plaza Andorra de la Segona Divisió del futbol sala espanyol. La incertesa és total, perquè la situació és idèntica a la d'altres temporades, quan De la Rosa es troba davant de l'abisme, amb la gran majoria de jugadors sense contracte per la pròxima temporada i ni tan sols el club amb les idees clares sobre el futur.

«No sabem res, si jugarem a Segona o a Nacional o què farem, i per tant és com sempre, que no sé dir res sobre què faré, perquè no hi ha res clar», va manifestar ahir el tècnic, que espera reunir-se en els pròxims dies amb el director gerent del club andorrà, Emili Puig, que aquests dies a Antequera com a membre de la Junta directiva de la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS), que avui celebra assemblea i que a més viurà la final de la Copa. El neguit de De la Rosa és en el càlcul dels temps que s'hauran de complir, ja que les eleccions són el 12 de juliol «i el 1 o el 2 d'agost en teoria comença la pretemporada». La nova junta –de l'actual, en principi cap membre té intenció de presentar-se– hauria de tancar un equip competitiu en quinze dies.

Amb tot, De la Rosa va assegurar que aquesta temporada ha treballat amb la primera plantilla «molt tranquil», cosa que agraeix, i hi afegeix que la presència de Davide Marfella com a segon entrenador ha estat «molt important» per tot el que aporta el tècnic italià.

SORPRÈS PEL RENDIMENT DE L'EQUIP / L'entrenador va destacar «el rendiment» del seu equip aquesta temporada, en què tot i no assolir el play-off, s'ha aconseguit la permanència, «que era l'objectiu principal»: «La nostra idea era mantenir la categoria perquè, amb els jugadors un per un, teníem el pitjor equip». De la Rosa va explicar que l'actual plantilla va estar formada per moltes novetats, molts jugadors «que mai no havien jugat ni un minut en una categoria com aquesta»: Segons l'entrenador, només «cinc jugadors» havien tastat aquest nivell professional. El tècnic va destacar els romanesos Soty i Emil, «que han estat una molt bona sorpresa pel seu rendiment, quan no havien jugat en una competició així», i fins i tot de Ricciotti, Diego o Júnior, jugadors dels quals De la Rosa ha tret la millor cara aquesta campanya.

De la Rosa va deixar clara la «ràbia» que ha quedat en l'equip per no classificar-se per al play-off: «No ha estat una decepció, sinó una putada perquè ho teníem en les nostres mans i perquè a Eivissa almenys ens vam merèixer empatar». Amb tot, el tècnic va assumir que quedar-se sense premi era el preu que havien de pagar «per jugar-nos tot a l'última jornada». Una situació que firmaria que es repetís, a Segona Divisió i novamet a la banqueta de l'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT