PUBLICITAT

Lescano i l'Immens acaben tercers al Mediterranean

  • Les sensacions de l'equip són molt bones de cara al Godó del dia 25
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Immens, en la Copa del Rei de la temporada passada Foto: EL PERIÒDIC

Marcel Lescano va assolir el passat cap de setmana la tercera posició amb l'Immens en el Mediterranean Sailing Meeting. Aquest resultat dóna molta moral a l'equip de l'andorrà, perquè aquest mateix mes tenen una de les cites més importants de la temporada, el Godó, els dies 25, 26 i 27.

La victòria en la Mediterranean va ser per al Duende 50 del CN Arenys de Mar, amb el model IMS 50 i sumant només dos punts. En segona posició va finalitzar el Des-Ahogo, un model Comet 45 del RCN Barcelona, amb quatre punts sumats, mentre que l'Immens (model Sinergia 40 DK, del RCN Barcelona) on Lescano forma part de la tripulació, va acabar en tercera posició amb vuit punts, els mateixos que el Comet@ (Vroldik 37, CN Arenys de Mar), que va ser quart. En total hi van participar 13 embarcacions.

Sergons Lescano, les sensacions «de moment són molt bones de cara a la Conde Godó de Barcelona», però l'andorrà va destacar també el treball de l'equip de cara a la part central de la temporada, amb el Campionat d'Europa d'ORC creuers-regata a Punta Ala (Itàlia), del 23 al 30 de juny. «La preparació del vaixell i de la tripulació és molt intensa», va assegurar Lescano, que hi afegeix que «de fet» aquesta temporada l'equip està «fent podis en totes les regates, cosa que al capità Toni Guiu i a l'Armador Àlex La Plaza els té contents».

L'equip de l'Immens dedicarà el pròxim cap de setmana als entrenaments per acabar de preparar la cita del Godó que arrenca el 25 de maig a les aigües de Barcelona.

CARLES MORATÓ, SEGON EN LASSER / Al Balís, Carles Morató va tenir una bona actuació en finalitzar segon en Lasser i quart de la general final. La prova es va disputar el passat dissabte. Així mateix, Tere Armengol i Mar Vergens han estat entrenant força a Cambrils el passat cap de setmana de cara a una cita important del pròxim cap de setmana: el Campionat de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT