PUBLICITAT

El SIPA estudiarà si el fons de jubilació perdut és realment de 2,8 milions d'euros

  • El sindicat creu que el Govern no retenia un 2% del seu sou sinó que directament no els el pagaven, i que per tant, durant aquests anys "la Policia li ha estat sortint al Govern un 2% més barata"
  • Demanen que l'Executiu faci la provisió d'aquest fons el més aviat possible i que l'actual Govern comparteixi la responsabilitat política amb els anteriors
14052012_sipa1
El president i el vicepresident del SIPA, Xavier Surana i Joan Cornella, durant la roda de premsa d'aquest dilluns. Foto: ANA / M.T.
Els responsables del Sindicat de la Policia d'Andorra (SIPA) s'han mostrat aquest dilluns 'perplexos' pel fet que el Govern no sàpiga que se n'ha fet dels diners que s'han anat retenint de la nòmina dels policies des del 1968 i que havien de servir per a les jubilacions. Des del sindicat es plantegen tirar endavant un estudi actuarial per comprovar si la xifra realment ascendeix a 2,8 milions d'euros tal com s'ha dit des del Govern, i després decidiran quines mesures emprenen i si cal modificar el model de gestió d'aquest fons de jubilació i agafar-ne les regnes. En tot cas, demanen que l'Executiu faci la provisió d'aquest fons el més aviat possible, i que l'actual Govern comparteixi la responsabilitat política amb els anteriors. La primera conclusió que extreuen dels fets és que el Govern no retenia un 2% del seu sou sinó que directament no els el pagaven, i que per tant, durant aquests anys 'la Policia li ha estat sortint al Govern un 2% més barata'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT