PUBLICITAT

Gili pregunta sobre els patis i menjador escolar

  • Els socialdemòcrates volen saber sobre la gestió de la vigilància pel curs vinent
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La consellera general socialdemòcrata Rosa Gili ha entrat a tràmit una pregunta, que el Govern haurà de contestar per escrit, en relació l'evolució de la gestió de les tasques de vigilància de patis i de menjadors de les escoles andorranes de cara al curs 2012-2013.

La consellera socialdemòcrata fonamenta la seva pregunta en unes declaracions de la ministra d'Educació, Roser Suñé, efectuades l'estiu de l'any passat, en les quals afirmava que el gener del 2012 volia tenir solucionada la gestió de les tasques de vigilància de patis i de menjador de cara al curs 2012-2013.

La pregunta haurà de ser resposta per escrit dins el termini reglamentari d'un mes.

La voluntat del grup parlamentari socialdemòcrata és esbrinar si el Govern té realment en marxa –o no– alguna planificació de cara al proper curs escolar 2012-2013 en l'àmbit dels espais d'esbarjo i del menjador escolar.

PREGUNTES RELACIONADES / Ja la setmana passada el grup parlamentari socialdemòcrata, a petició de la mateixa Gili, va interpel·lar el Govern amb tres preguntes sobre la situació dels col·laboradors educatius de les escoles de primera ensenyança espanyola i francesa. Les qüestions vénen motivades perquè l'actual Reglament intern del personal col·laborador educatiu del 2004 estableix que cal un col·laborador per a cada 95 alumnes, però, des del PS es creu que no tots els centres disposen d'aquest personal.

Malgrat la disposició reglamentaria, Gili considera que no tots els centres disposen encara d'aquest personal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT