El Sacalma planta cara però l'Encamp aixeca el Canut

• L'equip de Moisés guanya 11-5 però a la mitja part el matx estava 4-3

Els encampadans, amb la Copa de campions, ahir als Serradells Foto: ÀLEX LARA

El FC Encamp es va proclamar ahir campió de la Copa Canut i Bové en derrotar el Sacalma per 11-5, en un duel en què els encampadans van haver de luitar força per derrotar el seu rival. Al descans, el marcador era molt ajustat, amb 4-3, i en la segona part fins al 8-5 en el minut 34, el Sacalma va mantenir les seves opcions.

Óscar Neira va ser proclamat millor jugador del torneig en sumar quatre dianes per al seu equip. En la primera part hi va haver molta igualtat que de mica en mica es va trencar en favor dels homes de Moisés en la represa.

LA RESTA DE CAMPIONS / Ahir es va viure una jornada intensa als Serradells des de primera hora En totes les categories el campió ho ha estat també en la lliga. En juvenils es va imposar l'Engordany en vèncer 5-3 a l'Encamp. En cadets, el campió va ser el Santa Coloma en derrotar 7-2 el Principat. En infantil, l'Engordany va guanyar 4-3 la Massana, mentre que en aleví el Sant Julià A va derrotar 4-1 l'Encamp A. En benjamí, el Santa Coloma A va guanyar el títol gràcies al 7-1 contra el Sant Julià A, i finalment en prebenjamí el Canut va ser per al Santa Coloma A, amb 3-1 al FC Encamp A.