PUBLICITAT

AD800 recull 250 firmes per la transparència de la CASS

  • L'associació es mostra molt satisfeta amb la resposta ciutadana
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una dona signa per la transparència de la CASS, ahir Foto: ÀLEX LARA

La recent creada associació AD800 va convidar ahir a la ciutadania a fer una protesta pública contra la mala gestió de la CASS i per millorar la seva transparència. Ho va fer a partir d'una recollida de signatures, que es va centralitzar a la Plaça de la Rotonda d'Andorra la Vella, tot i que es van repartir papers a empreses i també es van estar acumulant firmes a un comerç de la part alta d'Escaldes-Engordany. En total, l'associació va superar les 250 signatures.

La vocal de la junta, Silvia Gorraiz, va assegurar que la resposta de la població va ser molt satisfactòria al llarg de les vuit hores que va durar la iniciativa. Fins i tot va haver-hi persones que van desplaçar-se expressament fins a la petita carpa instal·lada a la plaça, per tal de deixar constància de la seva rúbrica i reivindicació. D'altres, van ser convidats pels membres de l'associació. «La mala gestió de la CASS és la paraula miraculosa, quan els hi ho comentes de seguida accepten firmar», va explicar Gorraiz.

LA SITUACIÓ DE LA CASS, «iINDIGNANT» / A l'escrit que acompanya les signatures, AD800 lamenta que l'actual situació «precària» de la CASS és «preocupant i inadmissible». Asseguren que al llarg dels anys s'ha dut a terme una mala gestió caracteritzada, també, per la «falta de transparència».

L'associació critica que el cap de Govern demani solidaritat però que no garanteixi «la nostra jubilació», no aporti «informació al respecte» ni aporti «cap solució acceptable».

Per tot, demanen tres punts innegociables: informació sobre la situació econòmico-financera, un llistat de les inversions, i les actes de totes i cadascuna de les reunions del consell d'administració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT