La derrota fa volar el 'play-off'

• Amb 2-2, l'Hotels Plaza acorrala l'Eivissa però els locals maten el matx en un contratac en el 38
EIVISSA

Els andorrans celebren ahir un dels seus dos gols, sense saber que després tot acabaria capgirant-se Foto: ÚLTIMA HORA

La temporada va finalitzar ahir oficialment per a l'Hotels Plaza Andorra de Segona Divisió de la Lliga Nacional de Fubtol Sala (LNFS), després que perdés en l'última jornada de la lliga regular i es quedés així sense cap opció d'entrar entre els elegits per disputar el play-off d'ascens a Primera. Dura derrota per als tricolors a la pista del Space Gasifred Ciutat d'Eivissa, que no es jugava res excepte una opció tan remota com impossible, i que a més no podrà treure profit del triomf ja que el seu rival per ser tercer per la cua, l'Hospitalet, no va fallar en la seva visita al Playas de Castellón (3-5). L'Hotels Plaza acaba la lliga 11è, dins de l'objectiu inicial que era la permanència.

Però s'han de dir les coses com són, i els andorrans, vist com ha anat la temporada, sentien que el play-off era un premi que tenien a l'abast. ‘ho jugaven tot a una jornada, i no va funcionar, perquè a més el rival, l'Eivissa, considerava l'opció del rumor que diu que el tercer per la cua es podria salvar, i ho havia d'intentar. Va vèncer, sí, però també l'Hospitalet, i així els dos mantenen les posicions que ja tenien. Mentrestant, l'Hotels Plaza és el damnificat, tot i fer un partit per endur-se els punts ahir, amb un inici en tromba dels tricolors que va acabar amb el 0-1 en el minut 7 de Diego.

L'Eivissa va buscar la resposta en el marcador i la va trobar quatre minuts més tard amb gol de Juanito, i aquest mateix va posar el seu equip per davant just un minut més tard. Amb el 1-2, l'Hotels Plaza va reaccionar per vèncer, i l'empat es va establir en el minut 14, obra de Nacho Llamas.

Després del descans, el duel amb cara i ulls que havia estat la primera meitat va desaparèixer, i els andorrans van acorralar l'Eivissa de manera aclaparadora. Van tenir ocasions per marcar, però cap de bona, i en un contratac «absurd», segons Xavier De la Rosa, els locals van aconseguir el 3-2. Era el minut 38, De la va posar l'equip sense porter, però ja no es va poder fer res més.

DE LA ROSA: «S'HA ACABAT I JA ESTÀ» / El tècnic de l'Hotels Plaza estava «fotut» per la derrota i per no haver assolit la plaça de play-off, però resignat: «S'ha acabat la temporada i ja està. Ho hem de mirar com un any fantàstic, amb jugadors nous, i crec que és positiu». L'entrenador va lamentar la segona part del partit, quan el seu equip va arraconar l'Eivissa fins i tot creant moltíssimes ocasions, sense que cap ni una trobés el gol: «Ens han fet el 3-2 en una contra absurda, i en tota la segona part l'Eivissa s'ha decidit a no fer absolutament res».