PUBLICITAT

La selecció obre foc entre la Copa, l'atletisme i el ball

  • Andorra juga un partit transcendental al Poliesportiu contra Israel
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Javi Borrego, peça clau avui Foto: TONY LARA

Avui s'ha de seleccionar molt bé el que es vol veure en directe, perquè hi ha vòlei (Europeu), futbol (Copa Constitució i Promoció), futbol sala (Memorial Canut), atletisme (Nacional a l'aire lliure) i ball esportiu.

LA SELECCIÓ, CONTRA ISRAEL / A les 12.00, el Poliesportiu acull el matx de classificació de l'Europeu de vòlei entre Andorra i Israel. Serà el partit d'anada d'una eliminatòria molt complicada, i els homes de Adrián Garrido necessitaran tot el suport dels aficionats.

COPA CONSTITUCIÓ I PROMOCIÓ / La Copa Constitució coneix avui finalistes una vegada finalitzin els partits de tornada de semifinals: a les 12.00 a Aixovall, Matecosa Sant Julià contra Pidasa Santa Coloma, amb 0-3 a favor dels colomencs en l'anada; a les 16.00, Escale Santa Coloma contra La Posa Lusitans, amb 1-1 de l'anada. Més tard, a les 18.00, partit d'anada de promoció d'ascens a Primera entre Inter Escaldes i Extremenya.

MEMORIAL CANUT, ALS SERRADELLS / Els Serradells acull des de les 10.00, amb la final juvenil entre Engordany i Encamp, fins la sènior entre Encamp i Sacalma de les 19.00, una intensa jornada definitiva del Memorial Canut i Bové de futbol sala, amb totes les categories en joc.

NACIONAL D'ATLETISME AL COMUNAL / L'Estadi Comunal acull avui fins a les 14.00 de la tarda el Campionat d'Andorra d'atletisme a l'aire lliure, amb força participació dels atletes que busquen ser a les cites internacionals d'aquest estiu, com l'Europeu de Helsinki de finals de juny, els Mundials júnior de Barcelona de juliol, o fins i tot els Jocs Olímpics de Londres d'aquest estiu. Per a aquesta fita lluiten Sílvia Felipo, Anna Sirvent i Sònia Villacampa. Tambe hi seran en acció il·lustres de l'atletisme andorrà com Toni Bernadó, Marcos Sanza, Montse Pujol, Jordi Royo, Alan Manchado o Manuel Fernandes Pita.

BALL ESPORTIU, AL PRAT GRAN / També es podrà veure competició al pavelló Prat Gran d'Escaldes-Engordany, ja que des de les 11.00 fins a les 20.00 se celebra el torneig de Ball Esportiu, que a més inclou el primer trofeu de Ball Adaptat, amb les cinc millors parelles en cadira de rodes vingudes d'Espanya. En total, més de 200 parelles, amb representació andorrana per intentar lluitar per les primeres places.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT