PUBLICITAT

L'Hotels Plaza es juga a Eivissa el 'play-off' a una sola carta

  • Jornada unificada en futbol sala, mentre que el FC Andorra busca confirmar la segona plaça a 2a Catalana
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
En el matx de la primera ronda de la lliga, l'Hotels Plaza va vèncer 6-5. Foto: TONY LARA

La jornada esportiva del cap de setmana comença fort aquesta tarda amb el duel del FC Andorra a Aixovall, però sense dubte el plat fort és l'última jornada de la Segona Divisió en la LNFS, on l'Hotels Plaza es juga a Eivissa i a una sola carta el ser o no ser als play-off d'ascens a Primera. Però la cosa no acabarà avui, perquè demà diumenge el dia estarà més que ple, amb el matx de vòlei entre Andorra i Croàcia de l'Europeu, les semifinals de la Copa, la promoció de la Lliga de futbol, les finals de futbol sala del Canut, i el torneig de Ball Esportiu.

Ha arribat l'última jornada de Lliga en la Segona Divisió i com que no s'han tancat les coses abans, avui toca conformar-se amb el que surti del darrer matx. L'Hotels Plaza Andorra visita la pista del Space Gasifred Ciutat d'Eivissa, equip al que va guanyar en el partit de la primera ronda de la competició regular, al Poliesportiu d'Andorra, per 6-5. «L'equip està cansat a aquestes alçades de temporada», va dir el segon entrenador del conjunt andorrà, Davide Marfella, que hi va afegir que aquest cansament serà substituït per «motivació», a més de dir que els jugadors estan «tranquils i serens» de cara al matx d'aquesta tarda a les 18.00, en horari unificat per a tots els duels de la jornada.

L'Hotels Plaza depèn d'ell mateix per assolir una plaça en el play-off d'ascens, i és per això que amb la victòria ja estaria fet. A més, l'Eivissa és un conjunt que, matemàticament i, sobretot, oficialment, està descendit, tot i que corre un rumor entre els clubs, no confirmat per la LNFS, que es podria repescar el tercer per la cua. Com que els balears ara són penúltims, confien en vèncer i esperar als despatxos. «Hem de fer bones contres, defensar bé i estar molt concentrats», va manifestar Marfella abans del viatge a les illes.

Doble premi per al FC Andorra si avui, a partir de les 16.00 a Aixovall, treu una victòria davant de l'Agramunt. Primer, aconseguiria recuperar els punts que va perdre en el partit de la primera ronda disputat al Municipal d'Agramunt (1-0 per als locals), i segon i fonamentalment, els andorrans sumarien els punts necessaris com per assegurar matemàticament la segona posició al grup 5 de la Segona Catalana.

«Precisament va ser a Agramunt on jo vaig debutar aquesta temporada», va dir en roda de premsa l'entrenador Justo Ruiz, «i vam fer una primera part molt bona, la millor fins ara, i fins i tot vaig pensar que la meva feina seria fàcil», Amb tot, segons el tècnic «en la segona meitat vaig veure que quan ens van marcar ens vam anar avall, i vaig veure que sí que tenia feina per fer». Perdre no es contempla aquesta tarda, però si l'Andorra ho fa, se situaria amb tres punts per sobre del tercer, a falta de tres jornades, la qual cosa faria encendre les alarmes. Justo Ruiz confia plenament en els seus jugadors.

El campionat Renault 2.0 ALPS té cita vui i demà a Pau (França) després de passar per Monza on Àlex Loan no va tenir una bona actuació. L'andorrà pretén millorar i ha fet dos tests als circuits espanyols de Motorland i de Navarra, evolucionant la seva tècnica de pilotatge i també el seu coneixement del vehicle. Avui primera carrera, i demà la segona.

Demà serà un dia frenètic també. S'inicia amb el matx de la selecció de vòlei en l'Europeu, contra Israel al Poliesportiu, a les 12.00. Però també des de les 10.00 del matí, als Serradells, es disputen les finals de totes les categories del Memorial Canut i Bové de futbol sala, que tindrà la final sènior a les 19.00 (Encamp-Sacalma). A més, la pilota estarà rodant a Aixovall, en futbol, amb la tornada de semifinals de la Copa Constitució (Matecosa Sant Julià-Pidasa Santa Coloma, 3-0 en l'anada per als colomencs; i Escale Santa Coloma-C. La Posa Lusitans, amb 1-1 i tot per decidir), a més del primer duel de Promoció entre Inter Escaldes i Extremenya. I des de les 11.00 fins les 20.00 al Prat Gran d'Escaldes-Engordany, el torneig de Ball Esportiu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT