PUBLICITAT

Montse Garcia, 44a a l'Europeu i lluny de les seves possibilitats

  • L'andorrana es queda sense semifinals i haurà d'esperar la 'wild card' per ser als Jocs
EL PERIÒDIC
AUGSBURG

Periodic
L'equip espanyol de K1 en la competició de patrulla, ahir a les aigües d'Augsburg. Foto: CADÍ CK

No ha estat aquesta la temporada de Montse Garcia, que afectada per les lesions no ha aconseguit mostrar el nivell tan alt que la va portar directa als Jocs Olímpics de Pequin 2008. Aquesta campanya el seu patiment personal ha estat major per no acabar de trobar la forma idònia degut als problemes físics, i això es va confirmar ahir a Augsburg, on lluitava per assolir les mínimes opcions que tenia per ser a la pròxima cita olímpics de Londres, sense èxit, ja que va acabar molt lluny de les millors, 44a i sense semifinals. Així, l'opció de la wild card, que ja hi era, és ara més important que mai, perquè tampoc no li queda una altra.

Montse Garcia va sumar massa temps i dues penalitzacions en les dues mànegues que la van condemnar. En la primera ronda, l'andorrana va finalitzar 40a amb un temps de 138,46 –sumada aquí la penalització de quatre segons–, molt lluny dels millors, que se situaven al voltant dels 100 –100,41 per a l'eslovaca Jana Dukatova. En la segona mànega, Garcia ha pogut millorar la seva baixada inicial, però també ha estat penalitzada i el seu temps de 119,84 ha quedat finalment en 123,84 que l'han deixat en el rànquing parcial en la 37a posició, però al final en el global en la 44a, molt lluny de les millors. Garcia ha estat finalment a 24,58 del millor resultat, el de l'alemanya Jasmin Schornberg, amb 99,26. Avui es disputen les semifinals.

Així, Garcia confirma que per ser als Jocs només pot confiar en el beneplàcit burocràtic que és la wild card, demanada pel COA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT