PUBLICITAT

Detingudes dues veïnes de la Seu amb més de 5.800 paquets

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
La mercaderia i els vehicles confiscats. Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va detenir dimecres dues veïnes de la Seu d'Urgell amb 5.842 paquets de tabac de contraban valorats en 23.694 euros. Els agents van observar un vehicle sospitós de portar mercaderia de contraban i en van dur a terme la identificació a l'entrada d'un garatge de la Seu d'Urgell.

Els agents van inspeccionar el vehicle sospitós, un Volkswagen Golf, així com un Ford Focus que hi havia a l'interior del garatge. A l'interior dels dos vehicles i al garatge, la Guàrdia Civil hi va trobar 5.842 paquets de tabac de contraban de diverses marques valorats en 23.694 euros. Les ocupants del vehicle van ser identificades com a M.N.A.E., de 57 anys i propietària del pàrquing, i P.G.L., de 35 anys, totes dues veïnes de la Seu d'Urgell.

Intervenció de 25.600 euros / També dimecres, la Guàrdia Civil va intervenir 25.600 euros a M.R.A, de 67 anys i veí de Barcelona, quan es disposava a sortir d'Andorra per la duana de la Farga de Moles.

L'operació es va produir a les 12.45 hores durant la inspecció a un BMW amb matrícula espanyola. Els agents van trobar 26.600 euros amagats al respatller del seient de l'acompanyant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT