PUBLICITAT

El caos planeja en l'última jornada de la Lliga de Segona

  • L'Eivissa, rival de l'Hotels Plaza demà, creu tenir opcions de salvar-se i els clubs avui han d'estar sanejats
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Llamas amaga la pilota durant el matx de la primera volta contra l'Eivissa, que l'Hotels Plaza va vèncer 6-5 Foto: ÀLEX LARA

No hi ha res com els nervis del dia d'abans d'un examen. Demà es disputa la 30a jornada regular de la lliga de Segona Divisió de la LNFS, i tots els clubs, excepte un –UPV Maristas València, 12è en terra de ningú–, es juguen alguna cosa. L'Hotels Plaza mira de buscar el seu espai en el play-off pel títol, i ho aconseguirà si venç el Space Gasifred Eivissa, que avui és segon per la cua i carn de descens. Però un rumor estés entre els clubs de la lliga que diu que és possible que es repesqui a qui quedi tercer per la cua per mantenir-se a Segona, fa que els balears afrontin aquest duel com si els anés la vida, encara que la LNFS no s'ha pronunciat oficialment i res no és clar. Així mateix, avui acaba el termini perquè els clubs de la lliga ingressin els diners que deuen a la LNFS, i si no ho fan perdran el seu dret a jugar el play-off, amb la qual cosa els resultats de demà que establiran els classificats i els que es queden fora, s'hauran d'agafar amb pinces. Un caos que no deixa en bon lloc la competició de la segona categoria del futbol sala espanyol.

Com que el Benicarló FS de Primera va ser desqualificat pels seus greus problemes econòmics, en cas que retorni a la competició la pròxima temporada no ho podrà fer en Segona, on se suposa que ha baixat. Però no. Així, dels que baixen de Primera a Segona en teoria ara només és el Cartagena, i per tant per omplir la Segona Divisió es necessita un altre equip. Aquesta idea ha calat en els clubs de la categoria que estan jugant-se el descens a Nacional, i el més afectat és precisament l'Eivissa, que rep demà un Hotels Plaza que, guanyant, serà al play-off per disputar l'ascens.

Així doncs, des d'Eivissa somien amb la gesta, amb la possibilitat de sumar els últims tres punts en joc i esperar que l'Hospitalet BellSport, que és tercer per darrera amb 28 punts, pels 27 de l'Eivissa, caigui a la pista del Playas de Castellón, que és el cuer i en suma 25. Així doncs, aquests tres equips encara tenen molt a dir, però sempre, quedi clar, barallant una possibilitat que a dia d'avui no és més que un rumor que circula per la lliga, i ni molt menys la LNFS s'ha posicionat al respecte.

«De segur que l'Eivissa jugarà a per totes ara que hi ha aquest rumor que diu que es poden salvar», va manifestar ahir en roda de premsa el segon entrenador de l'Hotels Plaza Andorra, Davide Marfella.

PUIG: «HI HA CLUBS AMB DEUTE» / Emili Puig, que a més de gerent de l'Andorra forma part de la junta directiva de la LNFS, va confirmar ahir en la mateixa roda de premsa que, efectivament, «hi ha clubs que deuen diners»: «Sabem que hi ha equips que no paguen els arbitratges des de fa jornades». Tot i això, Puig va voler destacar que es tracta «d'un problema burocràtic», i que «fins dilluns no se sabrà res».

L'HOTELS PLAZA HA DE VÈNCER / Pel que fa a les aspiracions de l'Hotels Plaza Andorra, a l'equip que dirigeix Xavier De la Rosa només li val guanyar a Eivissa. En cas de classificar-se per al play-off, Marfella, segon entrenador, va manifestar ahir que té com a preferència per a la primera ronda «un equip de Segona i no un de Primera», i perfilant una mica més la resposta, «el Manzanares», perquè «no tenen rotacions i penso que arriben una mica cansats».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT