Escale i Lusitans empaten en l'anada de les 'semis' de la Copa

• Els d'Aloy fan el passadís al campió de Lliga i mostren pancartes d'ànim a Gerard
AIXOVALL

A dalt, el passadís al Lusitans. A baix, el missatge d'ànims a Gerard Foto: SILVIA CASALS / FAF

El partit d'anada de les semifinals de la Copa que havien de disputar Escale i Lusitans el passat diumenge i que es va ajornar a dimecres a la nit per l'accident que va patir el jugador colomenc Gerard Aloy quedarà en el record per l'emotivitat que contextualitzava el duel. L'equip que dirigeix Lluís Miquel Aloy –amb el seu ajudant, Jordi Mata, al capdavant– va fer el passadís al nou campió de la Lliga Nacional i també va mostrar pancartes de recolzament al lateral internacional.

Aquests gestos esportius van precedir un partit entre dos equips que han demostrat estar a l'altura dels dos grans a base de bon joc i gana de victòria. Van empatar 1-1 i per tant l'eliminatòria està del tot oberta i es decidirà en la tornada, el diumenge vinent.

Tots dos equips van buscar el gol des del primer minut; mitja hora va trigar en caure el primer, tot i que abans els porters Andrés i Rivas ja havien tingut feina per mantenir la seva porteria a zero. Pedro va fer una gran jugada personal per la banda esquerra i després de retallar cap a l'interior va enviar la pilota a la xarxa amb un xut a cama canviada però dos minuts més tard Jacobo va aprofitar una centrada al segon pal de Ramírez per empatar. A partir de llavors va decaure el futbol per tant l'eliminatòria segueix al 50% perquè els gols fora no compten.