PUBLICITAT

Anton Maresch, convocat amb Àustria per jugar el Preeuropeu

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

L'austríac Anton Maresch ha estat convocat per disputar amb la seva selecció el pròxim Preeuropeu, classificatori per a l'Eurobasket d'Eslovènia. L'aposta de Joan Peñarroya per aquesta temporada –es va enamorar d'ell quan el va veure en l'Europeu sub-20 de Bilbao, on ell estava d'ajudant del seleccionador espanyol– ha acabat cridant l'atenció del seleccionador austríac, Neno Asceric, tot i que tan sols té 20 anys.

El tècnic del país centreeuropeu ha decidit tirar d'una de les peces fonamentals del River en la recta final de la temporada, després d'un llarg procés d'adaptació a la LEB Plata. Maresch ha acabat fent poc menys de 8 punts per partit –184 en 24– tot i que en els darrers duels superava notòriament els deu gràcies a que Peñarroya, el seu gran valedor, li va anar concedint a poc a poc pes en el joc ofensiu fins el punt d'acabar donant-li la responsabilitat total en els moments claus.

El torneig es disputarà del 15 d'agost vinent fins el 12 de setembre i tot i que no és la primera vegada que Maresch rep la trucada de l'absoluta, sí que serà la primera vegada que disputa un campionat d'aquesta importància, en el qual Àustria s'enfrontarà en la lligueta inicial a Xipre, Ucraïna, Croàcia i Hongria.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT