PUBLICITAT

Jose Manuel da Silva, nou cònsol honorari de Portugal

  • L'anunci satisfà la demanda de la Plataforma Nao ao Fecho do Consulado
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Josep Manuel da Silva a una reunió amb el Raonador del Ciutadà Foto: ANA

El Diário da República de Portugal va publicar ahir que el ministre d'Estat i dels Negocis Estrangers portuguès ha nomenat el fins ara conseller de les comunitats portugueses, José Manuel da Silva, cònsol honorari de Portugal a Andorra.

El mateix da Silva, que es va assabentat ahir de la notícia per les felicitacions que va rebre, va explicar a l'ANA que encara no havia tingut temps d'assimilar-ho però que «espera estar a l'alçada de les circumstàncies». Així doncs, finalment s'ha complert la promesa del secretari d'Estat de les Comunitats, José Cesário, que va assegurat, en declaracions al canal de televisió portuguès RTP, que Andorra tindria un cònsol honorari per pal·liar l'efecte del tancament de l'ambaixada i el consolat lusitans.

Da Silva, que avui tenia previst parlar amb el Govern portuguès, va destacar que en tot cas, es tracta d'una bona notícia per a la comunitat portuguesa al Principat, perquè significa que l'oficina consular podrà tirar endavant, després del tancament de l'ambaixada i el consolat a finals de l'any passat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT