PUBLICITAT

Més de 500 alumes a l'Olimpiada de les mates

  • L'any vinent Andorra acollirà la competició a nivell espanyol, per segon cop des del passat 1993
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge de l'Olimpiada, ahir a Prat del Roure Foto: ÀLEX LARA

Ahir es va celebrar la segona fase de la 23a Olimpíada de Matemàtiques d'Andorra, en la qual van participar aquest any 54 alumnes dels tres sistemes educatius que competiran per anar a l'Olimpíada a nivell espanyol, que aquest any tindrà lloc a Vitoria.

L'acte va estar organitzat per la Conselleria d'Educació de l'Ambaixada d'Espanya, el Departament de Matemàtiques de l'Institut Espanyol i va tenir el patrocini de MoraBanc.

L'esdeveniment escolar va comptar aquest any amb 562 alumnes de segon d'ESO o equivalent, dels quals han passat a la segona fase un total de 54.

Aquesta va ser l'anticip de l'any vinent, ja que Andorra acollirà el proper 2013 la 24a Olimpíada Matemàtica Nacional Espanyola. Es tracta de la segona vegada que el país organitzarà aquest esdeveniment, que durant cinc dies portarà al país 60 alumnes seleccionats de tota Espanya i una vintena de professors.

Per dur a terme el certamen, caldrà signar un conveni entre la Conselleria d'Educació de l'Ambaixada i la Federació Espanyola de Societats de Professors de Matemàtiques, tal com va explicar ahir la coordinadora de l'Olimpíada de Matemàtiques, Raquel Vallès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT