El Sacalma sorprèn eliminant el Madriu i es jugarà el Canut

• L'Encamp no dóna treva a l'Extremenya i guanya per un clar 8-3

El Sacalma celebra un dels gols que permet que l'equip sigui finalista Foto: FAF

El 18è Trofeu Canut i Bové ha viscut aquesta setmana una de les grans sorpreses, ja que el CMS grup CE Sacalma Blues d'Escaldes-Engordany va eliminar el DDS Madriu, un dels favorits d'aquesta competició. Els escaldencs es jugaran el títol el pròxim diumenge 13 contra el FC Encamp, que no va donar peu a cap sorpresa davant de l'Extremenya en vèncer per 8-3.

El Sacalma va gestionar el seu partit al límit. Els homes de Jordi Oliva van protagonitzar un duel trepidant al Joan Alay contra el conjunt capitanejat per Oriol Anglora. Després de forces alternances en el marcador el xoc va arribar als darrers minuts amb un empat a 4 gols i amb un doble penal a favor del DDS Madriu, a 1,7 segons del xiulet final, que Gregor no va saber aprofitar. Va ser com un avís de la sentència. La tanda de penals va caure del costat dels sacalmeros per 4-3.

La final serà diumenge 13 de maig al CE Serradells contra el totpoderós FC Encamp, conjunt que ha guanyat tot el que ha jugat durant aquesta temporada i que es va desfer de l'Extremenya amb la solidesa habitual que ha mostrat durant tota la temporada. L'Extremenya va aguantar amb diferències mínimes durant la primera part, però després la superioritat encampadana va quedar palesa en un marcador ampli.