PUBLICITAT

Ruta a cavall al Comapedrosa

  • El Comú de la Massana compleix el 80% del pla de reactivació turístic de la parròquia
IRENE CASASAYAS
LA MASSANA

Periodic
D'excursió Els participants, a la visita guiada al parc natural, es dirigeixen al refugi, ahir. Foto: I. C.

De parcs naturals al món, n'hi ha a grapats. Cadascun amb les seves especificitats. Amb la seva fauna i la seva flora. Tots aquests paratges dignes de visitar es poden fer a peu. Xino-xano, si tu vols. Endinsar-se en els imponents paisatges d'alta muntanya situats al territori massanenc es podrà fer a cavall el pròxim mes d'agost.

Inicialment, a partir d'una prova pilot amb rutes per a debutants en camins senzills, però suficient per atendre les expectatives dels clients: gaudir d'una sortida en un dels indrets naturals més atractius del Pirineu. Perquè Andorra pot dir ben clar i en majúscules que l'entorn del Comapedrosa és digne d'admirar. Vaja, un tràmit obligat per a qualsevol amant de la natura. Més enllà de l'espectacle natural, les parades dels autobusos de la Massana inclouran properament suports publicitaris per incentivar els atractius dels pobles.

Així ho va explicar ahir el conseller de Turisme de la corporació local, David Baró, en una visita guiada al mateix parc natural qui va indicar que a final de legislatura s'haurà assolit el 80% dels objectius del pla de reactivació turístic de la par- ròquia. El conseller va destacar la "gran feina" efectuada en col.laboració del sector privat.

Baró també va assenyalar que seran els particulars qui es faran càrrec de donar servei a les autocaravanes que visiten la parròquia i que el Comú no ha previst cap partida per habilitar cap zona per tal d'incorporar la demanda que prové del ministre de Turisme, Claude Benet.

Juntament amb el Govern i a petició del titular de Turisme, l'Administració massanenca treballa en la se- nyalització i la promoció dels ports de muntanya. De fet, aquesta acció que forma part del programa Infoturisme ha estat finançada en el 50% pels comuns.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT