PUBLICITAT

El FNJA pretén recollir les dades dels joves del país

  • El Fòrum presentarà noves esmenes a la Llei de Polítiques de Joventut
E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La presidenta del FNJA, Thaïs Zapata, ahir. Foto: TONY LARA

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra (FNJA) engega una campanya amb l'objectiu de disposar d'una base de dades dels joves del país, així com de les qüestions que interessen el col.lectiu. En paral.lel a la campanya, el FNJA prossegueix la tasca de revisió de l'esborrany del projecte de llei de Polítiques de Joventut. Tal com va avançar ahir la presidenta del Fòrum, Thaïs Zapata, l'organisme presentarà un nou paquet d'esmenes abans del 30 de juliol.

La campanya A tu, què t'importa? pretén recollir dades per tal de poder establir mecanismes de comunicació bidireccional entre el FNJA i els joves d'Andorra. A partir de les butlletes que es repartiran, a més, el Fòrum espera conèixer de primera mà les inquietuds dels joves respecte a temes com ara la situació laboral, l'habitatge, el transport públic, l'oci nocturn, la salut afectiva i sexual, i el sistema de beques i ajuts per als estudiants.

A banda, el Fòrum ha estat treballant noves esmenes al projecte de llei de Polítiques de Joventut. En aquest sentit, Zapata va assegurar que "el problema no és tant el que hi ha, com el que hi falta". Una de les mancances, per al FNJA, és la falta de previsió de finançament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT