PUBLICITAT

Pantebre és reelegit com a president de la Cambra

  • Armengol, Serra i Betriu l'acompanyen al Comitè Executiu de l'ens
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marc Pantebre, ahir Foto: ÀLEX LARA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis va celebrar ahir eleccions per cobrir les quatre places vacants al Comitè Executiu, i va reelegir a Marc Pantebre com a president. Aquest va manifestar que encara el nou mandat «amb optimisme» perquè assegura que tot i que la situació continua sent complicada, «ara tenim la possibilitat que l'obertura econòmica doni aire nou a aquest país». A les eleccions hi va assistir el ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, com a ministre de tutela de la Cambra, per a validar-les, i els membres del ple van aprofitar per traslladar-li la necessitat que la llei del comerç i la de la defensa de la competència es desenvolupin alhora que l'obertura econòmica.

El passat 2 de maig van quedar ratificats els nous membres del ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis que van ser elegits en els comicis per cobrir les tretze vacants que havien quedat dels 30 col·legis que hi ha representats al ple. Ahir, el nou ple va elegir els quatre membres que calia renovar del Comitè Executiu. Com a president es va reelegir Pantebre, com a vicepresident de serveis es va ratificar a Antoni Armengol, com a tresorer adjunt es va escollir Xavier Serra i com a vocal a Josep Maria Betriu.

Quant al seu nou mandat, Pantebre ha dit que l'encara amb optimisme perquè tot i la situació complicada «ara tenim una gran diferència, que és la possibilitat que l'obertura econòmica doni aire nou a aquest país». Va assegurar que la línia que se seguirà serà la mateixa que fins ara, defensant els interessos de totes les empeses i «mantenint la postura apolítica de l'ens».

Per validar les eleccions, el ministre de tutela de la CCIS, Jordi Alcobé, va assistir-hi, i va aprofitar per fer repàs de les actuacions que s'han fet aquest any que impliquen directament a la Cambra, com el Servei d'Atenció a la Petita Empresa i els cursos de formació conjunts. Els membres del ple van aprofitar l'ocasió per reclamar al ministre «la necessitat que les futures actuacions de la llei de la defensa de la competència i del comerç vagin en paral·lel de l'obertura econòmica», recollia l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT