PUBLICITAT

La selecció, preparada per rebre Israel en l'Europeu

  • Garrido compta amb un equip «amb ganes» però assumeix les difiicultats
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors de la selecció celebren un punt al Poliesportiu d'Andorra Foto: TONY LARA

El pròxim dissabte a les 12.00 del migdia, el Poliesportiu d'Andorra acollirà el partit de l'Europeu entre la selecció andorrana i la d'Israel. El combinat que dirigeix Adrián Garrido està preparat després d'entrenar molt dur les últimes setmanes i amb molta intensitat, tot i ser conscients tots de què guanyar els israelians serà molt complicat. «Tenim bones sensacions, hem entrenat molt bé i els nois s'han esforçat moltíssim, però les nostres opcions són poques», va assumir ahir el tècnic.

Avui i divendres seran les dues últimes sessions d'entrenament per a la tricolor. Precisament aquesta tarda, Adrián Garrido establirà l'equip definitiu, ja que encara ahir mantenia algun dubte per a la punta d'atac. L'equip inicial serà el format per Erik Olivera, Xavi Borrego, Iván Lanza, Xavi Folguera, José Garcia (lliure) i Christian Salvador. Els dubtes de Garrido estan entre afegir-hi Francesc Porras, Alfons Parat o Daniel Pérez, que en tot cas seria el substitut del lliure José Garcia en cas que hi hagués algun problema en el veterà jugador. A més d'aquest noms, Garrido compta també amb Dani Torres i els joves Gerard i David Castillo. Aquest últim, segons va dir ahir el tècnic, té «moltes possibilitats» de jugar dissabte.

La selecció només ha disputat un dels tres partits que es pretenia jugar com a preparació d'aquest Europeu. Va ser fa dues setmanes contra el Sabadell, amb victòria andorrana per 3-1. Les sensacions van ser «bones», segons el seleccionador, tot i que considera que han de millorar «al traure i en el bloqueig».

Contra Israel, Garrido té clar que les opcions andorranes són mínimes: «A priori ells són els favorits perquè tenen un nivell molt més alts, ja que són professionals». El partit es disputarà a les 12.00 del migdia, mentre que després l'equip viatjarà a Israel per disputar la tornada el dissabte 19 de maig. En cas d'empat, decidiran els sets.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT