PUBLICITAT

Intervingut tabac valorat en més de 20.000 euros

  • Tres actuacions de la Guàrdia Civil dutes a terme amb el suport d'un gos
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
el tabac intervingut en una de les actuacions.?Intervingut a la duana Farga de Moles tabac de contraban valorat en més de 20.000 euros??En el marc de tres actuacions de la Guàrdia Civil dutes a terme amb el suport d'un gos especialitzat Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va intervenir dissabte passat a la duana de la Farga de Moles (Alt Urgell) 3.479 paquets de tabac de contraban i 52 quilos de picadura de tabac, productes valorats en 20.640,3 euros, en el marc de tres registres duts a terme per aquest cos, amb l'ajuda d'un gos especialitzat en la detecció de tabac.

Davant els fets, la Guàrdia Civil va denunciar els conductors dels tres vehicles on es va localitzar el tabac, una ciudadana andorrana, un veí de la Rioja i un altre de Bellver de Cerdanya, per possessió de productes de contraban. Els vehicles i el tabac intervinguts han quedat a la disposició del l'administrador de la duana de la Farga de Moles.

La primera actuació va tenir lloc a les deu del matí quan agents del cos, amb l'ajuda del gos Roger van localitzar 730 paquets i 1.046 bosses de picadura de tabac de 50 grams cadascuna (52,8 quilos) amagats sota els seients del darrere d'un turisme conduït per una dona de 29 anys i nacionalitat andorrana. Els productes intervinguts en aquest registre estan valorats en prop de 7.000 euros.

Posteriorment, poc abans de tres quarts de dotze del migdia, la Guàrdia Civil va localitzar 249 paquets de tabac, valorats en uns 960 euros, en un buit del motor d'un vehicle conduït per un veí de la Rioja de 27 anys.

Finalment, passada la una del migdia, la policia va comissar 2.500 paquets de tabac més, valorats en uns 10.250 euros, en un turisme conduït per un veí de Bellver de Cerdanya de 58 anys. El tabac estava amagat en un doble fons construït als baixos del vehicle.

A principi de mes la Guàrdia Civil també va decomissar 1.680 paquets de tabac de contraban en el decurs de quatre operacions. El valor total de la mercaderia és de 6.779 euros. El primer decomís es va produir a les 13.15 hores, a la C-14, al terme municipal de Ponts. Els agents van trobar 220 paquets de tabac ros de diverses marques amagats al maleter d'un Seat Exeo conduït per F.J.C.A., de 43 anys i veí de Madrid.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT