Guy Diaz guanya galons amb la 21a plaça a la Challenge d'Aragó

• La FAC segueix el treball en ruta i btt, on Vila, Urcelay i Bellera disputen la Copa Catalana
FUENDETODOS / S. LL. DE MORUNYS

Vila va ser 12è en crono i 23è en la cursa de la Copa Catalana de btt Foto: EL PERIÒDIC

Continua el treball de fons de la Federació de Ciclisme (FAC), que segueix amb les competicions que han d'establir quins seran els corredors més destacats dels quals haurà d'elegir els representants del Principat als pròxims Jocs dels Petits Estats a Luxemburg. La Challenge Master d'Aragó va acollir tres curses de ciclisme de ruta on va destacar Guy Diaz (ACA), que guanya galons en ser 21è de la general entre un alt nivell. A Sant Llorenç de Morunys, per altra part, es va desplaçar la secció de btt, entre els quals Ivan Vila (ACA) va deixar un bon regust en ser 12è en la crono i 23è en la cursa en un circuit molt tècnic on també hi van ser Adrià Urcelay (Sprint Club) i Àlex Bellera (ACA).

A Fuendetodos es va disputar la primera cursa de ruta (88km) amb Guy Diaz, David Fernández, Julio Pintado, Albert Gómez i David Albós entrant en meta en el pilot principal i Joan Rente 30s més tard. Després hi va haver una cronoescalada de 3km on Diaz va ser el millor andorrà, 18è a 33s del vencedor, seguit per Albós (45è), Fernández (46è) i Pintado (47è), mentre que Gómez va acabar 65è i Rente 67è. En la cursa final (90km), en el grup principal van entrar tots excepte Albós, que va punxar a 10km de meta. Així, en la general Diaz va ser 21è a 3min 18s del vencedor, José David Gomez; Fernandez va finalitzar 41è a 3min 37s; Pintado, 42è a 3min 38s; Gómez,55è a 3min 53s; Rente, 62è a 4min 26s; i Albós, 65è a 4min 42s.

A Sant Llorenç de Morunys, en btt, Iván Vila va ser 12è en la crono i 23è en cursa sènior. Àlex Bellera va ser 32è, mentre que el júnior Adrià Urcelay va ser 7è en la crono i 11è en la cursa en la seva categoria.