PUBLICITAT

Martí felicita Hollande per la victòria

  • El cap de Govern ha enviat aquest dilluns al matí una carta a François Hollande en la qual ofereix la seva col·laboració per continuar estrenyent els lligams que uneixen els dos països

07052012_hollande

François Hollande. Foto: EFE/IAN LANGSDON
El cap de Govern, Antoni Martí, ha enviat aquest dilluns al matí una carta de felicitació a qui serà el nou president de la república francesa i copríncep d’Andorra, François Hollande, després de la seva victòria a les eleccions presidencials d’aquest diumenge. En la missiva ha ofert la seva col·laboració per continuar estrenyent els lligams que uneixen els dos països.
En la seva carta, tal com informa el Govern en un comunicat, Martí ha expressat la confiança dels andorrans en l’assumpció 'amb la importància que mereix' per part d’Hollande del seu rol com a copríncep d’Andorra, 'heretat d’una història secular i confirmat per la Constitució del 1993'. En aquest sentit, Martí recorda que els coprínceps, caps de l’Estat de manera conjunta i indivisa, són els garants de la independència d’Andorra i de l’equilibri de les seves relacions amb els estats veïns.

A la carta de felicitació, el cap de Govern ofereix la seva col·laboració per treballar amb el nou president francès, juntament amb el representant personal que aquest nomeni, i manifesta la voluntat de continuar estrenyent els 'excel·lents lligams' bilaterals entre Andorra i França.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT