L'Andorra suma un punt «valuós» al camp del Linyola

• Ruíz califica de «nefast, impracticable i vergonyós» el terreny de joc
LINYOLA

Riera aixeca la pilota envoltat de rivals, en el partit contra la Seu Foto: TONY LARA

El FC Andorra va tornar de Linyola amb un punt (0-0) que el permet mantenir la segona posició en la classificació que permet jugar la promoció d'ascens a la Primera Divisió Catalana. Justo Ruíz va calificar l'empat com «valuós» ja que segons va explicar l'equip tricolor va jugar en un terreny de joc de gespa natural en un pèssim estat: «El camp era nefast, impracticable. Crec que és el camp que pitjor he vist en la meva vida. És vergonyós», va criticar. «Les pilotes eren les Adidas Tango, amb la qual jo jugava quan era aleví però en fi, si guanyem l'Agramunt aquest haurà estat un empat important», va afegir.

L'Andorra va canviar el seu estil de joc, de toc i per baix, per un futbol directe amb molta pilota llarga i pressionant ben a dalt al rival perquè tampoc pogués construir amb comoditat. El cert, però, és que l'Andorra, sense Mejías, Ayala i Cristian –complien sanció–, només va tenir una ocasió clara de gol per marcar. Toscano, al minut 15, va trencar el fora de joc però el porter local va saber tapar-li espais i va salvar el colze a colze.

Tota la primera part i gran part de la segona el conjunt de Justo Ruíz va dominar totalment en la possessió de la pilota, però el Linyola, acostumat a jugar en aquestes condicions, va saber resoldre tots els intents tricolors per generar ocasions. De fet els locals van poder endur-se els tres punts en dues ocasions a pocs minuts per al final: «Els hem donat certes facilitats i a punt hem estat de pagar-ho amb la derrota», va reconèixer aliviat Ruíz.