PUBLICITAT

Andorra cau amb Noruega i acaba la Davis setena

  • Poux perd un partit que tenia controlat després de 3,5 hores de joc
EL PERIÒDIC
SOFIA

Periodic
Hormigo, Vila, Poux i Florido a Sofia. Foto: FAT

Andorra va perdre ahir davant Noruega en la lluita pel cinquè lloc i per tant finalitza setena la Copa Davis 2012, que s'ha disputat a Sofia (Bulgària). El balanç per a la selecció nacional és correcte, ja que ha guanyat l'enfrontament més assequible –San Marino– i va perdre contra dos rivals molt superiors –Lituània i Noruega– tot i que oposant més resistència de l'esperada.

L'enfrontament d'ahir va acabar 3-0. Va començar Hèctor Hormigo davant el número 2, Stian Boretti. El primer parcial no va tenir història: 6-0 en contra, amb un Hormigo desbordat per la velocitat de la bola; en el segon set es va treure aquest bloqueig de sobre i tot i que va continuar anant a remolc en el marcador, va cedir per 6-3.

Poux va ser el següent en sortir a la pista contra el número 1, Erling Tveit. Va ser un partidàs, amb l'andorrà molt inspirat davant un jugador professional. El primer set va ser per a Poux en el tie-break: 7-6 (7-4). En el segon tots dos van defensar el seu servei fins que Poux va trencar el del rival per fer el 5-4. Servia per guanyar el partit però Tveit li va tornar la moneda, va forçar de nou el desempat i aquesta vegada se'l va endur ell: 6-7. Al darrer set Poux va perdre el seu servei a la primera de canvi, fruit del desgast físic del segon set. Es va anar refent però Tveit no va donar opcions al break i va acabar imposant-se 4-6.

Amb l'enfrontament ja resolt els dobles els van jugar Hormigo i Gerard Florido, per l'esgotament de Poux i perquè ja els va bé adquirir més experiència en la gran competició de l'any per a la Federació Andorrana de tennis. Tveit i el número 3, Carl Sudberg, els van derrotar per la via ràpida: 6-2 i 6-0.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT