PUBLICITAT

Caldea tanca el termini de venda d'accions amb 8.047 sol.licituds

  • El període de subscripció clou amb 1.123 peticions més del previst
  • Els responsables del termolúdic es mostren satisfets per l'alta demanda
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns banyistes, a la piscina central del centre termolúdic. Foto: TONY LARA

El termini de presentació de sol.licituds per subscriure les noves accions emeses en el marc de l'ampliació del capital social de la Semtee, SA per tal de finançar el 15% de la inversió total del nou centre termolúdic Caldea es va tancar el 5 de juliol amb una demanda que supera el número total d'accions posades a la venda. Concretament, en aquest període es van rebre 8.047 peticions per les 6.924 posades en circulació a un preu de 917 euros.

Els responsables de Caldea es van mostrar ahir satisfets per l'alta demanda i van assenyalar que durant el període de venda d'accions es va registrar una gran afluència de persones a l'Oficina d'Informació i Subscripció d'Accions ubicada a Caldea atenent moltes trucades i cor- reus electrònics que realitzaven consultes relatives a l'operació.

El mes d'agost vinent es decidirà l'empresa per a l'ampliació de Caldea. A final del mes vinent es preveu que ja es decideixi l'empresa constructora que executarà el projecte d'ampliació de Caldea. Al Comú d'Escaldes li ha costat un total de 1,6 milions d'euros continuar sent el soci majoritari del centre termolúdic. El cònsol d'Escaldes, Antoni Martí, justifica la inversió perquè considera que "és bo per a la parròquia i per al país i crearà sinergies positives".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT