PUBLICITAT

La facultat d'odontologia, finalment a l'Hotel Cornella

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Edifici que alberga la facultat d'odontologia Foto: ANA / A. R.

La futura Facultat d'Odontologia de la Universitat de les Valls s'ubicarà a l'antic Hotel Cornella –situat a l'avinguda Meritxell i que des de fa un parell d'anys havia deixat de funcionar com a Hotel Cims. Amb una superfície de més de 3.000 metres quadrats, l'espai també albergarà una clínica universitària i la residència per als estudiants.

Aquesta setmana s'han iniciat les obres per adequar l'antic hotel perquè pugui albergar el centre universitari, segons va explicar a l'ANA Philip Garcia, president de la Fundació Maria Teresa Ricart que és la titular de la Universitat. El contracte, signat l'1 de maig entre la Fundació i la propietat, és de lloguer i a 20 anys.

Es tracta d'un edifici de cinc plantes amb més de 3.000 m2, dels quals 1.200 estaran dedicats a la Universitat. Tres plantes seran per la residència dels estudiants i l'espai restant serà clínica universitària dental, on els alumnes faran les seves pràctiques, és a dir, «les estades formatives tutelades».

La primera promoció, però, començarà les classes el mes de setembre, el dia 17 concretament. Garcia va explicar que les primeres classes es durien a terme en aules habilitades al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, tal com estava previst en l'anterior projecte quan la Facultat s'havia d'ubicar a l'Hotel Cassany, doncs la previsió és que les obres a l'antic Hotel Cornella finalitzin durant l'octubre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT