PUBLICITAT

Hotels i Cevalls no poden fallar

  • Amb una derrota veurien perillar els objectius: 'play-off' d'ascens i permanència, respectivament
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Entrem en la recta final de les competicions domèstiques i avui tenim dos equips que tenen molt a perdre si no guanyen: l'Hotels Plaza rep a casa el Melilla en busca d'un bitllet per al play-off d'ascens i el Cevalls visita Castellet amb la permanència en joc. Una derrota i els objectius estarien en seriós perill.

FUTBOL SALA - Contra el Melilla, que lluita per no baixar.

L'Hotels Plaza és ara mateix fora de les places de play-off d'ascens a falta de dues jornades perquè acabi la fase regular, tot i tenir els mateixos punts que el Burela, que marca el límit. Necessita, per tant, els tres punts o deixarà de dependre d'ell mateix per aconseguir l'objectiu fixat ara, una vegada assolida la permanència. L'equip de Xavier de la Rosa rep al Poliesportiu el Melilla (18.30 hores), que amb tres punts asseguraria la permanència. El tècnic tricolor no té cap baixa.

HOQUEI SOBRE PATINS - El Castellet ja no pot lluitar per pujar.

El Cevalls visita avui la pista del Castellet (19.00 hores), un equip que tot i ser a la part alta ja no té opcions de lluitar ni tan sols pel segon lloc. El Cevalls, a tres punts de la promoció i un partit menys, no pot fallar.

DIUMENGE - Dia de futbol: FCA i Copa Constitució

Demà serà un dia monotemàtic al país: d'una banda hi ha les semifinals de la Copa Constitució a Aixovall (Escale-Lusitans a les dotze i Matecosa-Pidasa a les quatre) i de l'altra l'Andorra juga a Linyola (17.30h).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT