PUBLICITAT

La capital demana implicació per dinamitzar Prada Ramon i Maria Pla

  • Una quarantena de comerciants assisteixen a la reunió amb el Comú
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Ferrer i Minguillón, ahir a la reunió Foto: TONY LARA

El Comú d'Andorra la Vella va organitzar ahir una reunió amb els comerciants de la zona de Prada Ramon i Na Maria Pla amb l'objectiu d'engegar un pla de dinamització per aconseguir més clients i arribar a transformar la zona en «un centre comercial a cel obert». Un dels punts tractats amb la quarantena d'assistents a la reunió va ser la necessitat d'unificar les dues associacions de comerciants que hi ha actualment a la zona, per tenir un interlocutor únic. La cònsol major, Rosa Ferrer, va indicar que cal potenciar l'indret, ja que és la zona amb més comerços en actiu, més de 200, i disposa de 850 places d'allotjament turístic, 890 places d'aparcament públic i 350 d'aparcament privat d'ús públic, recollia l'ANA.

Ferrer va explicar les accions que s'han portat a terme per millorar la zona, com ara els canvis de circulació, l'obertura del passatge de l'Escale o la futura rotonda del pont de Casadet, però va dir que cal anar més enllà. Per aquest motiu, va demanar la implicació dels comerciants per poder fer conjuntament accions promocionals, animacions, així com accions de formació per als comerciants. En aquest sentit, els projectes que sorgeixin han d'estar impulsats tant pel sector públic com pel privat, a més de la col·laboració de la Cambra de Comerç.

La cap d'àrea de Turisme, Eva Roma, va exposar que es faran diverses sessions participatives per trobar idees i projectes per poder millorar la zona i atraure més clients, i que també s'abordarà la fusió de les dues associacions de comerciants per millorar la identificació comercial i facilitar la senyalització i identificació de la zona.

Alguns dels presents van proposar accions com la millora de l'accés a la zona des de l'avinguda Meritxell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT